Professioneel schilder-, spuit- & behangwerk  (binnen & buiten)

De keuze voor een schildersbedrijf is de keuze voor vakwerk en voor duurzame, degelijke materialen die op vakkundige wijze verwerkt worden. Daarom is het van belang dat u een professioneel schildersbedrijf inschakelt. Het is namelijk het behoud van uw woning of bedrijfspand. Schildersbedrijf Moop’s art zal er, samen met onze leveranciers en adviseurs, in de toekomst alles aan doen, om onze vakkundigheid en klantvriendelijkheid nog verder uit te bouwen om u ten alle tijden kwaliteit te kunnen bieden. Ook brengen wij bijvoorbeeld het lage btw tarief, dat voor woningen ouder dan 2 jaar geldt, bij u onder de aandacht.

Schilderwerken
Persoonlijk advies en service voor al uw binnen- en buiten schilderwerk, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.
Het is mogelijk om in de avonduren of op zaterdag een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte.
Wij werken alleen met hoogwaardige producten van topmerken als Caparol, Sikkens en Sigma.

Maurice van den Berg voert de volgende schildertechnieken uit: strak spuiten van plafonds, wanden en deuren en het normale schilderwerk voor binnen en buiten.

Behangwerken
De mogelijkheden om de wanden en plafonds van uw woning of bedrijfspand een ander aanzien te geven zijn oneindig. Uiteraard geldt bij het toepassen van welke wandafwerking dan ook dat wij eerst kijken naar de reeds bestaande situatie en luisteren naar uw wensen. U kunt kiezen uit de vele mogelijkheden wandbekleding zoals: linne, vinyl, glasweefsel behang, in diverse patronen zoals Barok, Trend, Klassiek etc.

In samenwerking met Jens Valk te Honserlersdijk behang speciaalzaak.

Samen adviseren wij u graag.

© Alle rechten voorbehouden. Realisatie: RED PILL Design