Kunstwerk op doek

Bij het Atelier Moop’s Art kan u om het even welk klassiek of modern gepersonaliseerd kunstwerk ook, een tekening of schilderij laten maken dat volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak, uw interieur, verhaal, idee, interesse of wat dan ook. Elk kunstwerk wordt als uniek stuk éénmalig speciaal voor u en in nauwe samenwerking met u ontworpen en op het Atelier gemaakt.

Dat schept mogelijkheden als u voor de aankleding van uw interieur of uw zaak toch wat origineler uit de hoek wil komen dan bijv. met een in massa productie gemaakte poster of ingelijst drukwerk. Alle onderwerpen, stijlen, technieken en formaten zijn mogelijk gaande van een reeks kleinere klassieke werkjes bijv. voor de decoratie van Uw woning organisatie, restaurant, schoonheidssalon, interieurwinkel… tot een uniek monumentaal schilderij waarin Uw eigen voorkeuren qua vorm, onderwerp, kleur enz. extra in de verf worden gezet en U het kunstwerk op een heel persoonlijke manier als blikvanger kan integreren in Uw huis, woonkamer, loft enz…

Een origineel, handgemaakt, artistiek portret van uw partner, kleinkind, een familielid, iemand anders uit uw omgeving of misschien wel van uzelf is een heel mooi alternatief voor een ‘gewone foto’. U zou hiervoor kunnen kiezen omdat u dit unieker of waardevoller vind voor uzelf, maar ook om bijvoorbeeld te schenken als aandenken bij een speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld een communie, huldiging, huwelijk, verjaardag of voor valentijn, maar een portret is ook heel mooi als aandenken van uw overleden geliefde. Er zijn tientallen mogelijkheden om zo’n uniek portret te maken; geschilder met acrylverf, klassiek, modern, klein of groot, passend in het interieur enz.

Voor al deze opdrachten, privé of voor de zaak, kan U bij het Atelier Moop’s Art terecht. Enkele voorbeelden:

© Alle rechten voorbehouden. Realisatie: RED PILL Design